В Запорізькій області, в Мелітополі, покарали поліцейського, який «прославився» в соцмережах завдяки відмові надіти маску в магазині. Співробітника правоохоронних органів притягнуто до адміністративної відповідальності, розповіли в ГУ Національної поліції регіону.

Наголошується, що поліцейського покарали після того, як в соціальних мережах поширилося відео з його участю, зняте в одному з супермаркетів мережі «АТБ». На опублікованих кадрах – правоохоронець, який здійснює покупку без дотримання карантинних обмежень – зокрема, знаходиться в магазині без медичної маски. Запорожців обурив той факт, що касир не відмовляє поліцейському-порушнику в обслуговуванні, в той час як інші покупці повинні обов'язково надягати маски.

У відомстві відреагували на відео з їх колегою - співробітником Мелітопольського відділу, старшим лейтенантом поліції. Було призначено службове розслідування, в результаті якого правоохоронця виписали штраф за порушення правил карантину по відношенню до людей.

Нагадаємо, в Мелітополі співробітники правоохоронних органів заходять без проблем в АТБ, не надягаючи маски.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як повідомляв Знай. ua, Шмигаль заборонив школярам улюблена літня розвага.

Також Знай. ua писав, що "Слуги народу" відкупляться за загибель медиків на роботі за 1.5 млн грн.