Стало відомо про інцидент, який наполохав усю Запорізьку область Горло за сигарету.

Таким чином, повідомляється, що в Запоріжжі з-за цигарки перехожому перерізали горло. Тепер, намагаються знайти свідків події. Сталося все це вчора, в неділю, 28 червня.

У Запоріжжі хлопець опинився в лікарні з порізів, фото: скріншот

Запорожці в соціальних мережах розповіли, що все це по вулиці Лахтинской, поблизу парку Ювілейного. А трапилася трагедія у зв'язку з тим, що перехожий відмовився дати зловмисникові сигарету.

Потерпілий поїхав в лікарню на «швидкої», а всіх небайдужих, які знають хоч щось стосовно конфлікту, або бачили, як це відбувалося, просять звернутися до співробітників правоохоронних органів, щоб допомогти знайти нападника.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що в Києві щодня відбуваються тисячі дрібних крадіжок, на які майже ніхто не звертає уваги. Однак бувають випадки, коли злодюжок знаходять і навіть карають. Один з таких випадків стався в столиці, так як злодюжка потрапив в об'єктив камери відеоспостереження.

Про подію розповіли в співтоваристві Київ Оперативний. На станції метро Дарниця в один із магазинів зайшов чоловік не дуже акуратного вигляду і вкрав гаманець продавця і щось з речей, що лежали в шухляді прилавка. Все це потрапило на камеру, користувачам запропонували подивитися відео і розповісти, хто на ньому зображений.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що в Києві на станції метро Берестейська чоловік з ножем погрожував порізати себе.

Також Знай писав, що у києві шукають дівчину, яка зникла кілька днів тому.

Нещодавно Знай передавав, що в Києві дерево травмувало дівчину.