Стало відомо про те, що в Запоріжжі померла колишній головний редактор газети «Субота-плюс.

Таким чином, повідомляється, що про смерть Ірини Василенко стало відомо завдяки її синові – Богдану. Він написав про це на своїх сторінках у соціальних мережах.

«Вночі померла мама. Пом'яніть, хто знав. Царство небесне!».

В Запоріжжі померла колишній головний редактор журналу Субота-плюс, фото: скріншот з відео

Як відомо, на початку двотисячних жінка працювала головним редактором газети «Субота-плюс».

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Що саме стало причиною смерті – поки що немає ніякої інформації. Найімовірніше, вся інформація стосовно прощання з жінкою і всіма подробицями буде трохи пізніше.

Перший номер газети «Субота плюс» вийшов у квітні 2000 року. 21 квітня 2004 року газета отримала статус всеукраїнського видання. Спочатку головним редактором газети була Ірина Василенко. Однак у 2003 році головним редактором газети став її син Богдан Василенко.

З березня 2005 року ТОВ «Медіакомпанія Слово» приступила до випуску газети «Цвяхи», з матеріалами розважального і «жовтого» характеру. З 2007 року «Цвяхи» виходять як вкладка до газети «Субота плюс».

З лютого 2007 по лютий 2008 року виходило україномовне видання «Просто», також є «дітищем» сім'ї Василенко. Тираж газети «Просто» досягав 5 000 примірників.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що на Франківщині помер глава ЗТВ. Про це розповіли у виданні "Дзеркало Коломиї" спираючись на власні джерела.

Повідомляється, що 14 червня помер заслужений працівник сільського господарства України, який працював на посаді голови Матеивецкого ОТО, Петро Книшук.

На момент смерті йому було 59 років. До 60-річчя Книшук не дожив місяць.

Народився Петро Книшук 12 липня 1960 року в селі Космач Косівського району.

Нагадаємо, раніше у Києві помер слуга народу.

Як повідомляв портал "Знай.иа", на Донеччині загинув український боєць.

Також Знай.иа" писав, що у Запоріжжі помер відомий журналіст.