Стало відомо про те, що в Запоріжжі вечорами практично перестає ходити громадський транспорт. Місцеві жителі скаржаться в соціальних мережах.

Таким чином, повідомляється, що місцеві жителі все частіше стали скаржитися на те, що у вечірній час доби практично неможливо дочекатися транспорт. Найчастіше скаржаться на Піски, Шевченківський район, Заводський і на сам центр міста.

У Запоріжжі жителі скаржаться на громадський транспорт, фото: скріншот

Як повідомила у соцмережі активістка Inna Red Pozdniakova, вона з дитиною не змогла дочекатися маршрутки на Пісках. У підсумку запоріжанка викликала таксі. Вони чекали маршрутку більше сорока хвилин у Шевченківському районі на кінцевій четвертого Південного.

У Запоріжжі жителі скаржаться на громадський транспорт, фото: скріншот

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Піца охолола, і їм довелося з дитиною викликати таксі. Жінка дуже стурбована цим, і каже, що в такий спосіб місцева мерія дбає про місцевих жителів.

«Ну так, ваші ж дружини і коханки пішки з дітьми не ходять, звідки вам знати ЯК це… А якщо б у мене грошей з собою було в притик на маршрутку тільки? Я пішки з дитиною повинна Шевченківський була йти? Або нам вдома сидіти треба, якщо грошей на таксі немає, так як влада не займається проблемами транспорту в нашому місті, скільки б ми не дзвонили в дзвони?????", - скаржиться Інна.

До речі, згідно з графіком, транспорт по маршруту номер 74 повинен їздити до вечори, але щось не зрослося. В коментарях жінку підтримали, і написали, що подібна ситуація спостерігається і в інших районах.

Нагадаємо, раніше У Львові червонопикий маршрутник грубо виштовхав бабусю, у якої не було грошей на квиток - ганебне відео обурило України

Як повідомляє портал «Знай.іа» У Тернополі маршрутник залишив дитину мокнути під дощем, знайшовши дивну відмазку

«Знай.іа» писав, що Під Дніпром маршрутник "віддячив" ветерану АТО за Донбас триповерховими матюками - "Пільг немає!"