Стало відомо про те, що медузи "атакували" пляжі Азовського моря. Чому їх так багато.

Таким чином, повідомляється, що на курортах Азовського моря в Бердянську, а також у селищі Кирилівка, після того, як пройшов шторм, ближче до берега винесло величезна кількість медуз.

Фото і відео з мешканцями моря українці почали викладати на свої сторінки в соціальних мережах. На опублікованих кадрах видно, що у воді величезна кількість медуз. Такого тут не було дуже давно.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що в Азовському морі з'явилися медузи підвиду корнерот. Про це раніше вже повідомляли, і фахівці говорили про те, що вони сильно жалять, тому відпочиваючим потрібно бути більш обережними.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Відпочиваючі в Бердянську почали скаржитися на велику кількість медуз у море. Вони залишають на тілі болючих опіки. Всього лише одне випадкове дотик.

Гідробіологи пояснюють, що медузи підвиду корнерот у води Азовського моря потрапили з Чорного. Сталося це через підвищення солоності води моря в кілька разів, а також аномально теплої зими, яка пройшла в цьому році. Вони також відзначають, що цей вид медуз досить небезпечний, а їх опіки дуже болючі.

Нагадаємо, що в озері дніпровського парку Глоби з'явилися незвичайні пташенята.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі 12-річний хлопчик зловив 5-кілограмову щуку.

Також Знай.иа писав, що Погоди невідомі викинули в сміттєвий бак цуценя, якому тиждень від народження