У Бердянському зоопарку стався скандал через таблички, які описували тварин і були на російській мові, замість національної- української. А так само, відвідувачі зоопарку побачили табличку на клітці з твариною, на якій український Крим, територіально віднесли до Росії.

Це викликало хвилю обурення в соцмережі, а зоопарк звинуватили у сепаратизмі.

За словами власника і директора Бердянського зоопарку "Сафарі" Ігоря Кальченко, його заступник і директор по засобам масової інформації Іван Федай, який займається розповсюдженням інформації про заклад допустив помилку. Відомості для відвідувачів беруть з інтернету, адже там інформація вважається загальнодоступною. І керівництво просто недосмотрело, що на одній з табличок Крим був вказаний як територія Російської Федерації.

Популярні новини зараз
Приречені на навіпголодне існування: частина стареньких буде жити на 2361 гривню Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Крім того, директор зоопарку закцентував увагу на тому, що зоопарк завжди був патріотично налаштований, і не є політичною ареною.

Вчора, 30 червня, на сторінці Бердянського зоопарку “Сафарі” директор Ігор Кальченко пояснив, що це була недбалість співробітників і його особистий недогляд.

Так само директор вибачився, що не встежив за такою помилкою на деяких табличках, які зняли і утилізували. А вже сьогодні на їх місце будуть навішені нові.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше "Фельдман Екопарк" контрабандою завозить в Україну екзотичних тварин, - ЗМІ

Як повідомляє портал «Знай.ua» Під Запоріжжям оселилися крихітні мавпи - шумлять як діти і лопають черешні, кадри милоты

Також «Знай.ua» писав, що Запорізькі тигри сіли на велосипеди - підгледіли у Кличка