Стало відомо про те, що в Кирилівці, яка в Запорізькій області, почали продавати бичок-мартовик за завищеними цінами.

Таким чином, повідомляється, що ця риба ніколи не було дешевим задоволенням, але, в цьому році це перейшло абсолютно всі межі.

Варто відповісти, що в цьому році мартовика в цьому році, як це було і в минулому сезоні, продавці на ринках брати на продаж зовсім не хочуть. Пов'язано це з ціною, яка захмарна, а бажаючих купити цю рибу практично немає. Тому, вкладати гроші у цей товар практично безглуздо.

У Кирилівці продають рибу за позахмарними цінами, фото: скришот з відео

В Мелітополі, наприклад, на ринках бичка-мартовика не знайти. І якщо навесні його продавали по 30-60 гривень за штуку залежно від розміру, то сьогодні його не знайти.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

А ось в Кирилівці і передує їй Лиманському такої риби валом. Правда, ціна лякає не на жарт.

Поштучно його там пропонують за 70 гривень, а от ціна за кілограм доходить до 800 гривень. І це при тому, що балик товстолобика тут же продають по 250 гривень за кілограм, середнього розміру піленгас затягує на 35 гривень. А бичок, нехай навіть і з ікрою, затягує мінімум на 55 гривень.

Нагадаємо, у берегів Австралії виявили морського гіганта з 10-метровим хребтом.

Як повідомляв портал Знай.иа, на береги Шотландії океан викинув останки рідкісного кита.

Також портал Знай.иа писав, що Патагонії палеонтологи відкрили новий вид динозаврів-мутантів.