Стало відомо про те, що «вбивча» окрошка стала причиною для рада перевірок закладів в курортній Кирилівці. Про це пише інформаційний портал "Репортер".

Таким чином, повідомляється, що абсолютно всі бази відпочинку на узбережжі Азовського моря незабаром перевірять. Робити це будуть позапланово, і нікого попереджати заздалегідь не будуть. Зокрема, перевірять чи є у заклади дозвіл на роботу.

Запорізькі курорти перевірять за всіма правилами, фото: Репортер

Про це заявив зампредсеателя Запорізької ОДА Іван Федоров під час онлайн-засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Запорізької області.

До речі, засідання вирішили провести після того, як стало відомо про масове отруєння на базі відпочинку «Дніпровські зорі».

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Олександр Мащак говорить про те, що в цьому році, організація дитячого оздоровлення ще вирішена не була, у зв'язку з поширенням вірусу по країні і світу в цілому. Але, деякі суб'єкти вже почали надавати послуги з оздоровлення дітей.

Раніше, за попередніми даними стало відомо, що діти на базі «Дніпровські зорі» отруїлися окрошкою. А це те блюдо, яке готується без термічної обробки, поетом давати його дітям – заборонено.

За останньою інформацією, до лікарні потрапило 13 відпочиваючих, з них 8 дітей і 5 дорослих. Зараз вони знаходяться на стаціонарному лікуванні і мають середню ступінь тяжкості кишкового отруєння.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що в Харкові знімають з продажу курятину з-за небезпечних бактерій.

Також Знай повідомляв, як на ринках перевіряють овочі та фрукти на присутність небезпечних речовин.

Нещодавно Знай передавав, що на Тернопільщині виявили курятину з небезпечними бактеріями.