Стало відомо про те, що в Кирилівці Запорізької області, очікують унікальне, атмосферне явище.

Таким чином, повідомляється, що відпочиваючі вже почали губитися в здогадах, що ж це таке. Справа в тому, що новина була опублікована на інформаційному порталі «РИА-Мелітополь».

У Кирилівці помітили незвичайне явище в море, фото: РИА-Мелітополь

Читачі надіслали в редакцію фотографію цікавого, атмосферного явища, яке було зафіксовано в курортному селищі вчора, 2 липня.

У небі був помічений конус. Спочатку очевидці подумали, що це смерч, але, ніяких вихрових потоків помічено не було, тому дана версія практично відразу відпала.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Далі, конус просто пропав, І в результаті, відпочиваючі так і не змогли прийти до висновку, що ж це таке вони побачили в небі. Судячи по знімку, досить складно сказати, що це таке.

Стало відомо про те, що в Запорізькій області на море було фіолетове ранок. Все, що відбувається було знято на камеру.

Таким чином, повідомляється, що неймовірний світанок стався в курортній Кирилівці Запорізької області, цим ранком, 18 червня.

На косі Пересип був зафіксовано шалено красивий світанок фіолетового відтінку. Все це змогли і всі, хто користується системою службою спостереження kirillovka.ks.

Нагадаємо, на початку червня прийде спека, але вона зміниться різким спадом температури. І такі температурні гойдалки українці будуть відчувати все літо.

Як повідомляв портал Знай.иа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.иа писав, що червень 2020 буде зовсім не таким, як всі чекають – офіційний прогноз погоди від Укргідрометцентру.