У Запорізькій області держреєстратор підозрюється у фіктивних угодах з нерухомістю. При цьому, використовував н при цьому житло померлих людей.

Таким чином, повідомляється, що співробітники правоохоронних органів повідомили про підозру державному реєстратору. Він, не маючи ніяких підстав, оформляв квартири на нових власників.

У Запоріжжі чоловік намагався забрати квартиру, яка нікому не належала, фото: скріншот з відео

При цьому, за рішенням суду, квартира повинна була відправитися в комунальну власність, з-за того, що у неї відсутні спадкоємці. Про це повідомили в прес-службі обласної прокуратури.

Як з'ясувалося співробітниками правоохоронних органів, сумнівні операції проводилися реєстратором однієї з сільрад Запорізької області всупереч українському законодавству.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Квартира, яка знаходиться на вулиці Магістральній, і вартість якої доходить практично до 400 тисяч гривень, була оформлена за новим власником. Власники нерухомості померли, а от ніхто із спадкоємців не заявив про права на житло. Тому, якщо слідувати закону, квартира повинна була дістатися у власність територіальної громади міста.

Реєстратору закидають вчинення відразу двох злочинів – зловживання службовим становищем з метою одержання неправомірної вигоди і проведення несанкціоновані дії з інформацією, яка обробляється в комп'ютерах, автоматизованих системах, комп'ютерних мережах або зберігається на носіях такої інформації.

Слідчі вже повідомили реєстратора про підозру вчинення злочину за даним фактом, і на спірну квартиру наклали арешт.

Нагадаємо, українські копи "прогавили" бази даних – клан шахраїв спустошив кишені громадян на сотні тисяч.

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що шахраї наживаються на горі дівчини, яка осиротіла після вибуху на Позняках.

Також портал "Знай.иа" писав, що телефонний шахрай обчистив картку тернополянки – 6 тисяч пішли з "заблокованого" рахунку.