Стало відомо про те, що на одному з курортів Запоріжжя жінку віднесло у відкрите море.

Таким чином, повідомляється, що подія сталася в селі Приморський посад. Відпочивальниця одного з курортних баз плавала в морі на надувному матраці. У результаті, жінка якось опинилася в трьохсот метрах від берега. На місце одразу ж викликали рятувальників.

У Запоріжжі жінку віднесло у відкрите море, фото: скріншот з відео

Як стало відомо потім, жінку все ж повернули на берег. Їй 45 років, і вона мешканка міста Мелітополь. Від медичної допомоги вона добровільно відмовилася, як повідомили в ГУ ДСНС Запорізької області.

Варто відзначити, що рятувальники зазначають, що плавати на надувних матрацах, колах, та інших іграшках, варто з великою обережністю. Якщо ви помітили, що вас віднесло далеко від берега, відразу починайте привертати на себе увагу, і вас обов'язково хтось повинен помітити. Поки чекаєте рятувальників, головне зберегти спокій, і ні в якому разі не панікувати.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Стало відомо про те, що в Кирилівці двох чоловіків віднесло у відкрите море. Сталося це у неділю, 28 червня.

Таким чином, повідомляється, що повідомлення про інцидент надійшло ще о 8 ранку. Було сказано, що подія на воді сталося в районі промоїни в селищі міського типу Кирилівка, Запорізької області.

Двох чоловіків віком 41 і 48 років віднесло у відкрите море.

Нагадаємо, Знай писав, що під Запоріжжям потонули в ставці дві дівчинки, поліція веде слідство.

Також Знай повідомляв, що в Києві на пляжі "Африка" потонув хлопчик, тіло з Дніпра діставали рятувальники.

Нещодавно Знай передавав, що під Дніпром потонув 9-річний хлопчик.