Стало відомо про те, що в Миколаєві розвідний міст піднявся сам по собі. Це могло призвести до жертв.

Таким чином, повідомляється, що стався цей інцидент приблизно в п'ять ранку. Розвідний міст самостійно піднявся, і тим самим заблокував роботу всього транспорту. На щастя, в цей час доби машин на дорозі було не так багато. Місцеві жителі почали опублікувати знімки з місця інциденту в мережі.

в 5 утра попасть в пробку в Николаеве по причине того, что мост развёлся САМ... БЕСЦЕННО!!!

Geplaatst door Andrey Dronov op Donderdag 2 juli 2020

Рух з обох сторін було перекрито співробітниками правоохоронних органів і рятувальниками, тому це не призвело, на щастя, ні аварій, ні до жертв.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

6:15 співробітники комунального підприємства «СПРАВИ Автодоріг», які обслуговують місто, опустили розвідну частина мосту, але, як виявилося, це не допомогло. Після цього міст знову самостійно почав підніматися.

Голова міста Олександр Сенкевич пізніше назвав, у чому ж була причина такої дивної поведінки Инульского мосту. Справа в тому, що з нього зняли асфальт, але, на противагу не встановили.

Голова сподівається, що ремонт дорожнього покриття на мосту буде закінчений як можна раніше, щоб весь транспорт міг спокійно їздити і не побоюватися, що зараз щось піде не так.

За станом на зараз, рух по Ингульському мосту відновили, повідомляє «Новини-N». Сам міст, швидше за все, зроблять неразводным, щоб запобігти його мимовільний розкриття до завершення укладання нового асфальту.

Нагадаємо, раніше Китайці "залізли" в харківське метро

Як повідомляє портал «Знай.ua» У харківських електричках ловлять безмасочников замість зайцев

Також «Знай.ua» писав, що Кернес побудує в Харкові ще одне місто - "Як Ватикан"