Стало відомо про те, що на одному з курортів Запоріжжя жінка з дочкою застрягла на хвилерізі.

Таким чином, повідомляється, що подія сталася з відпочиваючими в селі Приморський посад, що в Приазовському районі Запорізької області. У п'ятницю, 3 липня, мати з дочкою купалися в морі, як їх раптом почало відносити до хвилеріз.

Про це повідомляє ДСНС Запорізької області.

З-за того, що в морі почалися високі хвилі, вони не змогли самостійно дістатися до берега, тому, почали кликати на допомогу. Це було в 50 метрах від берега, поруч з однієї з баз відпочинку.

У Запоріжжі матір і дочка чи не попливли у відкрите море, фото: скріншот з відео

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Рятувальники дісталися до відпочиваючих, ними виявилися 36-річна жінка та її 7-річна дитина. Їх зняли з хвилеріза, і доставили прямо до берега. На щастя, з ними все виявилося добре, і допомога медиків не знадобилася.

Варто відзначити, що рятувальники зазначають, що плавати на надувних матрацах, колах, та інших іграшках, варто з великою обережністю. Якщо ви помітили, що вас віднесло далеко від берега, відразу починайте привертати на себе увагу, і вас обов'язково хтось повинен помітити. Поки чекаєте рятувальників, головне зберегти спокій, і ні в якому разі не панікувати.

Нагадаємо, Знай писав, що під Запоріжжям потонули в ставці дві дівчинки, поліція веде слідство.

Також Знай повідомляв, що в Києві на пляжі "Африка" потонув хлопчик, тіло з Дніпра діставали рятувальники.

Нещодавно Знай передавав, що під Дніпром потонув 9-річний хлопчик.