Під Запоріжжям, у місті Токмак, на зупинці громадського транспорту сталася бійка, яка переросла у стрілянину. Про це розповіли у поліції області.

Як зазначається, зупинка, на якій трапився інцидент, розташована на перетині вулиць Володимирської та Ковальської. Там посварилися троє чоловіків, які затіяли між собою бійку. Під час конфлікту двоє з його учасників погрожували третьому вогнепальною зброєю.

Наляканий 44-річний чоловік спробував втекти з місця події, однак нападники відкрили по ньому вогонь, простреливши ноги. Правоохоронців на місце інциденту викликали свідки.

Затримати нападників вдалося лише через кілька годин після повідомлення про злочин. Злочинцями виявилися раніше засуджені, відомі у місцевому кримінальному середовищі, 45-річний та 50-річний чоловіки. У них було вилучено пневматичну рушницю.

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Після подальших обшуків у помешканнях затриманих було вилучено травматичний пістолет та патрони до нього.

За словами поліцейських, один із нападників називає себе "смотрящим" за Токмацьким районом. За скоєне злочинцям загрожує від трьох до семи років тюрми.

Нагадаємо, раніше депутат Миколаївської облради заявив про самогубство дружини з пістолета.

Як повідомляв Знай. ua, у Львові копи врятували закривавленого 23-річного водія.

Також Знай. ua писав, що львів'янин кинувся під поїзд, але не врахував головного.