Стало відомо про те, яка погода буде в Запоріжжі на наступному тижні. Аномальна спека, і зовсім трохи дощів.

Таким чином, повідомляється, що на новій тижня, погода на території Запоріжжя і практично на всій території області збережеться висока температура, яка, з середини тижня може піти на спад. На зміну можуть прийти короткочасні дощі разом з грозами.

Про це повідомляють у Запорізькому обласному центрі з гідрометеорології.

Погода у Запоріжжі на вихідних, фото: 061

У понеділок, 6 липня, буде малохмарно. Ніяких опадів не очікується, а вітер буде південно-східним. Температура повітря вночі складе близько 20-22 градусів тепла, а ось вдень спека буде надзвичайною, і позначка на термометрі дійде до 37-39 градусів тепла.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У вівторок, 7 липня, буде знову-таки день без опадів. Ніч буде така ж температура, як і в минулий день, від 20 до 22 градусів тепла, а ось вдень буде спекотніше. Від 38 до 40 градусів тепла. Справжня парилка чекає місцевих жителів.

8 липня. Мінлива хмарність, вночі без опадів, вдень короткочасний дощ, гроза, шквал, вітер північно-західний 7-12 м / с, під час шквал 15-20 м /с, температура повітря вночі 21-23 °, вдень 31 - 33 °.

9 липня. Хмарність, часом дощ, гроза, вітер північно-західний 7-12 м / с, температура повітря вночі 16-18 °, вдень 28-30 °.

10 липня. Змінна, без опадів, вітер північний 7-12 м / с, температура повітря вночі 16-18 °, вдень 28-30 °.

Нагадаємо, погода на 5 липня приготувала стихійні гойдалки українцям – від спеки до дощів з грозами.

Як повідомляв Знай. ua жара продовжить гризти "тридцадками" українців – синоптик дав прогноз на найближчі дні.

Також Знай. ua писав, що над морем в Кирилівці відкрився "портал" до Бога.