Стало відомо про те, що на популярному українському курорті відпочиваючі потерпають від морських бліх.

Таким чином, повідомляється, що в Кирилівці, що у Запорізькій області, відпочиваючі почали скаржитися на те, що там дуже багато морських бліх, які прийшли на зміну медузам, які вже другий місяць орудують в Азовському морі.

У цьому році спостерігається досить напружена ситуація з безконтрольним розмноженням медуз в море, але саме в Кирилівці і в Бердянську їх було відмічено більше всього. У той же час відпочивальники нарікають на велику кількість морських бліх, які атакують людей у воді. Багато відпочиваючі говорять про те, що на місці укусу з'являються і починають розпливатися червоні плями.

Подібне нашестя, найімовірніше, пов'язано з тим, що починає «цвісти» вода – це проявляється в невеликій кількості ворослей, а також дуже неприємний запах.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Найбільше дані укуси можуть бути небезпечні для дітей. Морські блохи належать до підвиду бокоплавов, і це одні з найпоширеніших м'ясоїдних ракоподібних.

Таку живність під час купання вкрай складно помітити - якщо ви відчули легке покусування, вже на суші краще оглянути тіло в пошуках дрібних істот з двома вусиками.

Спочатку місця укусів схожі на комарині, але через деякий час збільшуються до червоних плям на шкірі.

Нагадаємо, що на одному з курортів Запоріжжя жінка з дочкою застрягла на хвилерізі.

Як повідомляв портал Знай.иа, на запорізькому курорті жінку віднесло на матраці у відкрите море.

Також Знай.иа писав, що на курорті під Одесою до берега прибило десятки мертвих птахів.