Стало відомо про те, що в Кирилівці сталося масове отруєння дітей з міста Дніпро. Піар «слуги» на тухлої окрошку.

Таким чином, повідомляється, що хлопців з міста Дніпро, яких привіз у курортну Кириллоку помічник нардепа Бужанського, отруїли холодним супом, який зовсім протипоказано давати діти.

Данило Миро, фото: Дніпровська панорама

за Причиною отруєння дітей на базі відпочинку «Дніпровські зорі» стала окрошка. б це повідомив заступник директора Запорізького обласного лабораторного центру Моз України Олександр Мащак.

Як стало відомо пізніше, діти з Дніпра опинилися там завдяки помічнику депутата Верховної Ради України Бужанського Данила Миро. Діти після вечері масово почали скаржитися на погане самопочуття. Сталося це 1 липня, і ось, потім, хлопці з температурою під 39 градусів, блювотою і проносом «швидка» допомога по черзі почала перевозити в місцеві лікарні.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Після того, як у дітей з'явилися перші симптоми, вони нічого не робили. Всього отруїлося близько 20 чоловік.

В лікарні виявилося 13, з яких 8 дітей і 5 дорослих. Вони пройшли стаціонарне лікування стосовно кишкового отруєння середнього ступеня тяжкості.

Сама база відпочинку, де отруїлися діти з Дніпра, працювала незаконно, а за документами на ній взагалі не повинні надавати послуги харчування, повідомили в Запорізькій ОДА. Журналісти встановили, що база відпочинку «Дніпровські зорі» належить Юрію Симонову — раднику голови Дніпропетровської обласної ради Святослава Олійника.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що в Харкові знімають з продажу курятину з-за небезпечних бактерій.

Також Знай повідомляв, як на ринках перевіряють овочі та фрукти на присутність небезпечних речовин.

Нещодавно Знай передавав, що на Тернопільщині виявили курятину з небезпечними бактеріями.