Стало відомо про те, що в центрі соціально-психологічної реабілітації дітей «Світанок» шукають нових керівників і вихователів.

Таким чином, повідомляється, що колишній притулок «Світанок» вирішив оновити штат вихователів, а в службі у справах дітей заявили про те, що незабаром почнеться конкурс на посаду керівника установи, який буде там працювати на постійній основі.

Нас часто спрашивают - « А что дальше со «Свитанком»? Пишу отдельным постом: старое прогнившее горе-руководство,...

Geplaatst door Zoya Melnik op Maandag 6 juli 2020

Зараз Центр тимчасово очолює психолог Галина Миронюк. У приміщеннях йде ремонт, облаштовуються ігрові і навчальні зони, спальні. Ведеться робота з укладання декларацій з лікарнями для медичного обстеження дітей.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Громадський діяч Зоя Мельник на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook написала про цю ситуацію.

«Старе прогниле горе-керівництво, покриває тортури та злочини стосовно дітей, нарешті залишило їх (дітей ) у спокої та їх місця вакантні.»

«Дуже хочеться щоб на місце вихователів не прийшли куми/свати/ родичі ( як це було завжди), а люди, які усвідомлюють важливість і потрібність цієї професії, які розуміють що діти зі складними життєвими обставинами це не тавро, а потреби - потреби в розумінні, підтримці і турботі. Від керівників та вихователів залежать долі дітей, і це не просто пафосні слова».

Нагадаємо, вихователька дитсадка нещадно знущався над малюками: жахлива історія, що сколихнула Україну.

Як повідомляв Знай.иа, закрила покаліченого немовляти в кімнаті і пішла: проект "Один за всіх" розбереться в шокуючої історії.

Знай.иа писав, таємниці одеського притулку "Світанок" вбили віру в людину, діти живуть в пеклі.