Стало відомо про рекламу, яку «боги маркетингу» зараз використовують в курортній Кирилівці.

Таким чином, повідомляється, що фахівці вкрай не рекомендують користуватися такою «захистом». Справа в тому, що в Кирилівці, яка в Запорізькій області днями помітили оголошення, яке актуально в наші дні як ніколи.

У Кирилівці з'явилися боги маркетингу, фото: Мелитопольграм

На одній з точок розливу пива, квасу і сидру, відпочиваючі помітили те, що привертає увагу. «Боги маркетингу» почали буквально спекудировать на резонансній темі коронавіруса.

Вивіска, яка знаходиться поруч з точкою продажу напоїв говорить що якщо випити це чудодействующее пиво, то можна буде не переживати стосовно коронавіруса, так як це найкращий захист.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Туристи по гідності оцінили жарт, як відзначають користувачі в коментарях під постами в соціальних мережах, а також самі туристи заходять у цей ларьок, ну, так, для профілактики.

У цьому році відпочинок на Азовському морі може накритися мідним тазом – відпочиваючих масово атакують медузи і морські блохи. Детальніше про це розповідає місцеве видання "Verge".

Повідомляється, що на тлі попередніх сезонів, цей запам'ятається відпочиваючим на Азовському морі надовго – пляжі Кирилівки, від Пересипу до Федотової коси, щільно усіяні медузами-корнеротами, що жалять людей. Однак це не всі неприємності, які чекають курортників – у море помітили величезну кількість морських бліх.

Нагадаємо, що на одному з курортів Запоріжжя жінка з дочкою застрягла на хвилерізі.

Як повідомляв портал Знай.иа, на запорізькому курорті жінку віднесло на матраці у відкрите море.

Також Знай.иа писав, що на курорті під Одесою до берега прибило десятки мертвих птахів.