Стало відомо про те, яким видався світанок, що пройшов у Запорізькій області. Похмурий ранок.

Таким чином, повідомляється, що світанок середовища, 8 липня видався не найкращим, але точно особливим. Мабуть, небо було чимось незадоволений, і почало супитися. З морем, іноді, буває так само.

На знімку, який був наданий kirillovka.ks видно, що ранок для любителів яскравих світанків явно не вдалося. Але, тим не менш, незважаючи на всю хмурость , в цьому щось є.

Сонце променями намагається пробити сірі хмари, і судячи відображення на море, частково виходить це зробити.

Похмуре небо на курорті Запоріжжя, фото: скріншот з відео

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Спекотна липнева погода надасть українцям можливість насолодитися свіжим прохолодним повітрям. Про це повідомляє синоптик Наталка Діденко. За словами метеоролога, атмосферний фронт прийде на лівобережжі, і практично по всій території центральної та східної України пройдуть дощі.

В інших регіонах нашої країни збережеться суха, але при цьому комфортна температура.
Діденко заявляє, що в Київській, Житомирській, Миколаївській, Одеській та Херсонській областях завтра буде без опадів. В інших регіонах, особливо на Сумщині, Полтавщині, Харківщині, Луганщині висока ймовірність грозових дощів з градом і шквалами. Температура повітря в середу в більшості регіонів нашої країни буде на рівні 20-26 градусів вище нуля.

Нагадаємо, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Як повідомляв портал Знай.иа, у серпні прийде справжня літня погода з гарячими температурами. Такий прогноз погоди на це літо склав народний синоптик Леонід Горбань.

Також портал Знай.иа писав, коли літо "буде піч" по повній – синоптик назвав самий жаркий місяць 2020 року.