Стало відомо про те, що в Запоріжжі на скелю заженуть близько 800 підлітків. З чим це пов'язано.

Таким чином, повідомляється, що депутати Запорізької обласної ради планують витратити близько двох з половиною мільйонів гривень на створення скеледрому на майданчику Центру туризму, яка розташована на вулиці Немировича-Данченка, що в місті Запоріжжі. Про це пише інформаційний портал «Репортер».

Лазити там зможуть близько 800 підлітків, а також молоді, які будуть в центрі. Якщо план буде реалізований як треба, то є ймовірність, що там будуть приймати змагання регіонального та всеукраїнського рівня.

У Запоріжжі незабаром з'явиться скалодром на 800 осіб, фото: Репортер

Депутат Ярослав Крилами говорить про те, що повний пакет документів буде готовий вже у вересні, а якщо фінансування буде виділятися у строк, що до кінця наступного року його вже відкриють.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Висота скелі складе приблизно 12 метрів, інші три частини по 10 метрів. На них можна буде відточувати майстерність з гірського туризму, а також техніку пішохідного туризму. Ділянка облаштують для занять, а також зроблять місця для вболівальників. Цей комплекс буде не тільки сучасним, але і комфортним.

Як зазначає директор Центру Олександр Романчук, з 2285 гуртківців близько 40 відсотків займаються спортивним туризмом. Тобто у створення цього об'єкта зацікавлені як мінімум 600-800 вихованців установи.

Нагадаємо, Знай писав, що Олександра Кучеренка показала незвичні туристичні місця для поїздок.

Також Знай повідомляв, що на Львівщині ветерани АТО піднялися на гору.

Нещодавно Знай передавав, що перші українці вирушили до Туреччини на відпочинок.