Стало відомо про те, що в новому терміналі аеропорту в Запоріжжі вже встигли зняти музичний кліп.

Таким чином, повідомляється, що ще не встигли відкрити новий термінал аеропорту в Запоріжжі для туристів, але кліп для музичної групи вже зняли. Прем'єра відео роботи групи Хорта відбудеться в цьому місяці. Про це повідомляє УМИГ Мьюзік.

#KHORTA знімає кліп на нову композицію Це вже третя нова композиція після відновлення музичної діяльності...

Geplaatst door УМИГ Мьюзик op Dinsdag 7 juli 2020

Відома в Запоріжжі група «Хорта» вибрали для локації запорізький аеропорт, де зйомки тривали близько дев'яти годин, і задіяли близько тридцяти членів клманды, варто відзначити, що трек був записаний за участю музикантів колективу Jazz City Big Band.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Творці кліпу кажуть, що слухачів очікують позитивні, яскраві, а головне літні емоції. Те, чого зараз так не вистачає. Кліп на стадії постпродакшену, але вже в липні його можна буде побачити.

Композиція, на яку зняли кліп, стала третьою після відновлення музичної діяльності популярної запорізької групи "Хорта". Перший виступ після тривалої перерви відбулося на Дні міста-2019.

Нагадаємо, що термінал, в якому був знятий кліп, добудували досить давно, але його все ніяк не можуть відкрити. Мер міста Володимир Буряк заявляє про те, що це все роблять навмисно.

Нагадаємо, Євросоюз відкриває кордони, але українці рано раділи.

Як повідомляв Знай.иа, Польща скасувала авіарейси з України, скільки ще заробітчанам доведеться сидіти вдома.

Знай.иа писав, заробітчан заманюють неймовірною вигодою – на що пішла Польща заради українців.