Влітку у Кирилівці на туристах не заробляє тільки ледачий. Пляжі з самого ранку рясніють фотографами з тваринами. "Бізнесмени" йдуть на будь-які хитрощі, аби змусити відпочиваючих витратити зайві гроші.

Про це пише РИА Мелітополь.

Так, житель Мелітополя розповів у соцмережі про схему, за якою оббирають довірливих туристів. Як розповідає чоловік, схема заробітку шахраїв проста. Молоді люди несподівано садять вам на руки орла. І пропонують сфотографуватися. Ціна фото 100 грн. Але ця сума є лише приманкою. Дуже скоро туристу садять на плече ще одну птицю. В результаті, красиві фотографії обходяться в кругленьку суму.

Відпочинок в Кирилівці, скріншот відео
Відпочинок в Кирилівці, скріншот відео

"Власники орлів відразу пропонують вам погладити їх. Потім ви не помітите, як один з опиниться у вас на плечі і вже власник запропонує вам зробити фото. Ви під враженням погодитеся. Одне фото - 100 грн. Поки вас фотографують, до вас прийде ще одна людина з орлом і посадить на плече другого орла. У кінцевому підсумку у вас запросять 200 грн, бо фотографувалися в різних позах і кілька кадрів. АЛЕ. 200 грн ви повинні будете заплатити не тільки одному власнику, але і другому. Вас змусять це зробити, адже ви фотографувалися з двома орлами. Ось так непомітно можна викинути 400 грн на вітер. Будь ласка, не під яким приводом не дозволяйте садити орла на себе, щоб не потрапити в подібну пастку",- попереджає про аферу чоловік.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Єдиний спосіб уникнути зайвих витрат, не соромитися говорити фотографам ні. Якщо ігнорують - пригрозіть поліцією. Варіант безпрограшний.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Топ 3 афери, чекають вас у відпустці: українцям розповіли, де найпростіше залишитися без копійки

Як повідомляє портал «Знай.ua» Півмільйона в кишені: гість Києва став жертвою місцевих "Копперфильдов"

Також «Знай.ua» писав, що "Я на АТО збираю": як шахраї обманюють наївних туристів