Стало відомо про те, що в Запорізькому районі водій «Газелі» збив жінку. При цьому, він був у стані алкогольного сп'яніння.

Таким чином, повідомляється, що аварія сталася в суботу, 11 липня. Водій транспортного засобу ГАЗ 3302 ФУА скоїв наїзд на жінку-пішохода. В результаті, постраждалої намотало ногу на колесо газелі. Її не можна було витягнути, поки вони не вирішили зняти колесо. Очевидці говорять про те, що співробітники правоохоронних органів приїхали на місце для того, щоб розібратися в ситуації, але, у результаті, винуватця так і не забрали.

Geplaatst door Сергей Мазуренко op Zondag 12 juli 2020

Валентина Каниболицкая, яка і написала пост на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, каже, що відбулося все це в центрі міста. З реєстраторів зняли все відео, а також з камер магазинів. Людям, у яких є хоча б якісь ролики, прилітають загрози.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Постраждала жінка сама виховує сина, а також доглядає за літньою матір'ю, яка не так давно пережила інсульт.

ПРОШУ ОБРАТИТЬ ВНИМАНИЕ СМИ, А ТАКЖЕ МАКСИМАЛЬНЫЙ РЕПОСТ! 11.07.2020г. в посёлке Балабино Запорожской области,...

Geplaatst door Сергей Мазуренко op Zondag 12 juli 2020

Пізніше в мережу потрапив ролик, на якому показано сам момент аварії. Там видно, що газель зупинилася посеред дороги, а через кілька хвилин робить наїзд на жінку.

Нагадаємо, що в ніч з неділі на понеділок, 10 лютого, в місті Бровари під Києвом сталося подвійне ДТП - порожню дорогу з невідомих причин не поділили дві Audi.

Як повідомляв портал "Знай.іа" у вівторок, 11 лютого, у Київській області сталося трагічне ДТП за участю вантажівки і легковика, є загиблі.

"Знай.іа" писав, що вівторок у Львові розпочався з аварії - Lexus влетів у припаркований автомобіль патрульної поліції.