Стало відомо про те, що жителі Запоріжжя продовжують висловлювати невдоволення стосовно оновленого Правобережного пляжу.

Таким чином, повідомляється, що пляж був відкритий зовсім недавно після реконструкції у Дніпровському районі міста Запоріжжя. Крім того, більшість функцій і нововведень, які обіцяв Володимир Буряк, виявилися простий показухою і фікцією. Територія може надавати реальну небезпеку для тих, хто там відпочиває.

Як повідомляє «Забор», запорожці, приїхавши відпочити сюди, знайшли в піску старі плити з арматурою, яка стирчала з води. Про це повідомив інформаційний портал "Репортер".

А в день, коли пляж повинні були відкривати, місцева мешканка опублікувала відео, на якому видно, як розбита доріжка, яка веде до пляжу.

Також, ще одна місцева мешканка розповіла про новий підйомнику для інвалідів. У її подруги є дитина інвалід, і там де неможливо проїхати на візку, доводиться носити дівчинку на руках. Їй 13 років, і вона важить 30 кілограмів. Коляска ще 15, а сама мати дитини 55, і це дуже важко.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Біля цього ліфта на пляжі висить ошатна табличка з часом роботи ліфта і телефоном для виклику персоналу. А на місці виявилося, що ліфт у принципі не працює

В результаті, дівчині довелося тягнути дитину власноруч на руках до пляжу.

Відомий запорізький фотограф активіст Тетяна Ромашка знайшла фахівця, який відповідає за цей ліфт і яким треба телефонувати. Але робити це потрібно за 15 хвилин. Жінка призводить листування з головою райдержадміністрації Віталієм Змієнко.

Скандал стосовно пляжу в Запоріжжі, фото: скріншот

Після хвилі критики, мер Буряк почав переводити стрілки, і говорити, що потрібно призначити винних у цьому, і публічно покарати.

Щойно прийняв низку кадрових рішень: 1. Звільнив з займаної посади директора міського департаменту інфраструктури...

Geplaatst door Владимир Буряк. Официальная страница городского головы Запорожья op Maandag 13 juli 2020

Про все кадрових рішень через реконструкцію пляжу він написав на своїй сторінці в одній із соціальних мереж.

Нагадаємо, Знай писав, що львів'яни скаржаться на перевірки в громадському транспорті.

Також Знай повідомляв, що в Києві водій тролейбуса накинулася з кулаками на молодого хлопця.

Нещодавно Знай передавав, що у Львові водій маршрутки показав зразковий громадський транспорт.