Стало відомо про те, що в Запорізькій області у зрошувальному каналі втопився другокласник. Нічого не віщувало біди.

Таким чином, повідомляється, що трагедія сталася вдень у неділю, 12 липня, в селі Новоолександрівка, що в Запорізькій області. І ось, восьмирічний хлопчик грав на території зрошувального каналу.

У Запорізькій області в зрошувальному каналі втопився другокласник, фото: Новини Запоріжжя

У якийсь момент дитина втратив пильність, підсковзнувся на бетонних плитах і впав прямо у воду. Ймовірно, що він ще не вмів плавати, і в результаті події дитина потонула. Труп хлопчика знайшли місцеві жителі. На місце події відразу ж викликали працівників правоохоронних органів, а також медиків швидкої допомоги. Обставини трагедії встановлюються.

За попередніми даними, хлопчик навчався у другому класі Веселівської ЗОШ №2. Поки що це вся інформація, яка загальнодоступна в мережі на даний момент. Поліція продовжує з'ясовувати обставини трагедії.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що протягом трьох вихідних жителі Києва активно відпочивали на природі і зокрема біля водойм. Так під час відпочинку потонув п'ятирічний хлопчик, поки батьки на березі святкували день народження. Сталося це в кінці червня.

Про це повідомили КНП «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф міста Києва».

Нагадаємо, раніше Під Запоріжжям ховають потонулих дівчаток, село ридає - намагалися врятуватися всіма силами

Як повідомляє портал «Знай.ua» З початку літа вода забрала життя кількох десятків дітей, рятувальники нагадали про важливість правил поведінки на воді

Також «Знай.ua» писав, що Під Дніпром дворічний малюк потонув у річці - батько відвернувся на секунду