Стало відомо про те, що в Запоріжжі розшукують дідуся-пенсіонера, який безвісти пропав. Про це пише інформаційний портал "Актуально".

Таким чином, повідомляється, що 77-річний Твердохліб Віктор Михайлович вийшов з дому на прогулянку в неділю, 12 липня, близько десятої ранку. І ось, вже вівторок, 14 липня, але пенсіонер все ще не повернувся, і ніхто не знає де він.

У Запоріжжі шукають пенсіонера, фото: соціальні мережі

Олександр Курінний розповів про цей інцидент на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook. Справа в тому, що він працює в організації «Пошук зниклих дітей в Запоріжжі», і є її головою.

Жители Бабурки посмотрите на фото может кто то вчера,или сегодня видел пропавшего дедушку

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще
Geplaatst door Alexandr Kurinny op Maandag 13 juli 2020

З особливих прикмет – часткові провали в пам'яті, він може не пам'ятати якусь інформацію. На ньому були одягнені брюки темного кольору, сорочка рожевого відтінку, блакитні тапочки, а також кепка зеленого кольору.

Всіх, хто володіє будь-якою інформацією про місцезнаходження дідуся, просять повідомити за номером телефону 066-001-12-89 Володимир, 099-209-09-05 Євгена або 102 або координатору пошуку 0505773260 Олександр.

Є ймовірність, що він просто заблукав, коли вранці вийшов на вулицю, і не зміг знайти дорогу назад додому. Залишилося тільки сподіватися, що з ним все в порядку, і найближчим часом його знайдуть.

Нагадаємо, під Києвом зникла 14-річна красуня, батьки не сплять другу добу: "Куди вони всі йдуть?"