Стали відомі наслідки негоди в Запоріжжі. Ранок після зливи у жителів міста явно не склалося.

Таким чином, повідомляється, що в нічний дощ один з подьездов затопило, і мешканцям даного будинку, щоб вийти на вулицю, необхідно було пройти калюжу завглибшки в половину метра.

Люди надягають пакети на ноги, щоб потрапити на свободу сухими. Одна з мешканок говорить про те, що вона живе на першому поверсі, і вся вода могла опинитися в її квартирі, а в неї там вся техніка стоїть.

Власними силами люди почали боротися з наслідками стихії. Всі сусіди вийшли і носили воду відрами. Комунальні служби щось робити не поспішали.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Ще одна мешканка цього під'їзду говорить про те, що двір під час дощу весь час залитий, і вся вода йде в під'їзд. Люди не можуть вибратися, а в комунальних службах переводять стрілки один на одного.

Під водою можуть опинитися і дроти, що призведе до трагічних наслідків.

Їм залишається лише чекати, що на них звернуть увагу, і ця проблема незабаром буде вирішена, тому що звикати до таких реалій життя вони точно не хочуть.

Нагадаємо, що злива в Запоріжжі перетворила вулиці на ріки. Люди не можуть спокійно пересуватися по вулиці.

Таким чином, повідомляється, що вулиці Запоріжжя ніби перетворилися на річки ще вчора, в понеділок, 13 липня. З-за того, що в місті був сильний злива, затопило маршрутку, люди чекали рятувальників на вулиці.

А між іншим, у деяких місцях вода була по коліна. З-за того, що рух громадського транспорту виявилося практично неможливим, були утворені величезні пробки.

Нагадаємо, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Як повідомляв портал Знай.иа, у серпні прийде справжня літня погода з гарячими температурами. Такий прогноз погоди на це літо склав народний синоптик Леонід Горбань.

Також портал Знай.иа писав, коли літо "буде піч" по повній – синоптик назвав самий жаркий місяць 2020 року.