Стало відомо про те, що в Запоріжжі вантажівка впав з обриву, який був заввишки 25 метрів. Водієві вижити не вдалося.

Таким чином, повідомляється, що стався цей інцидент у вівторок, 14 липня. У Заводському районі міста Запоріжжя загинув водій вантажного самоскида. Про це розповіли в прес-службі поліції Запорізької області. Про це пише інформаційний портал «Акцент».

У Запоріжжі чоловік на швидкості злетів з обрив в 25 метрів і розбився на смерть, фото: Національна поліція

Відомо, що водій, якому було 43 роки, їхав на вантажному самоскиді з території шлакових відвалів Запорізького феросплавного заводу. Потім, він вирішив трохи змінити напрямок, і звернув з серпантинової дороги.

У підсумку, він разом з автомобілем, злетів з висоти у 25 метрів. Від отриманих травм він загинув на місці шансів на порятунок не було ніяких. За даним фактом було порушено кримінальну справу.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що не так давно в Запоріжжі сталася ще одна трагедія. На одному з місцевих курортів автомобіль злетів з дороги і перекинувся. Всередині знаходилася ціла родина.

Очевидці говорять про те, що водій Вазу намагався обігнати інший транспортний засіб, і в підсумку, переднім лівим колесом зачепив бордюр, в результаті перекинувся.

Ще до приїзду співробітників правоохоронних органів, сім'ю в складі батька, матері і двох дітей терміново відвезли на швидкій допомозі в лікарню.

Медики уточнили, що сім'я залишилася жива, і їх життю нічого не загрожує. У них є лише травми різної складності, забої, садна, рани.

Нагадаємо, Баскетболіст "дав понюхати кулака" хлопцеві за розбите авто, побоїще потрапило на камеру.

Джей Ар Сміт, видатний американський баскетболіст і чемпіон НБА, побив білої людини. В мережу виклали відео, на якому колишній захисник клубу “Клівленд Кавальерс” б'є білого чоловіка спочатку ногами, а потім кулаками.

Про це повідомляє Fox News.

Як повідомляв портал Знай.иа, Авто в Сіднеї розбило скляний магазин.

В передмісті австралійського Сіднея відвідувачка магазину дивом залишилася жива, коли в приміщення в'їхав автомобіль. Інцидент стався на автозаправній станції.

Також Знай.иа писав, що Божевільний міліціонер розбив чотири машини на світлофорі.

Масштабна аварія сталася на вулиці Боженка в Києві. Автомобіль Infiniti врізався в машини на світлофорі перед вул. Федорова. Про це повідомляє сайт dtp.kiev.ua.