У мережі розповіли історію про те, як "Запорожець-амфібія": просто йшов, поки внедорожики чекали рятувальників.

Таким чином, повідомляється, що на днях по місту Запоріжжя пройшов сильний, проливний дощ. Він був такої сили, що зумів затопити деякі дороги, так як дощової каналізації не витримували натиску. І ось, це дало зрозуміти, яка машина найбільше підходить до реалій України.

І як не дивно, в цьому плані вітчизняний запорожець «переміг» всі позашляховики і іномарки. Стався весь цей інцидент в понеділок, 13 липня.

Очевидець зняв ролик, як водій за кермом запорожця їде по затопленій дорозі. Автомобіль був практично повністю покритий водою, однак, він впорався зі своїм завданням.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

До речі, погода зіпсувалася не тільки в Запоріжжі, але і в інших областях України. Але при цьому, в місті, перестали працювати дощової каналізації з-за великого потоку води, і мер Володимир Буряк пообіцяв взяти на себе за це відповідальність, так як деякі тільки недавно після ремонту.

У понеділок, 13 липня, в Запоріжжі пройшла сильна злива. І в зв'язку з цим, проїжджу частину в районі перехрестя проспекту Соборної і Металурга просіла. В результаті деформувався асфальт.

Комунальні служби назвали попередню причин цього – не впоралася система зливової каналізації, масштабний ремонт якої місцева влада проводила менше року тому, що вже викликає питання. Місцеві збунтувалися.

У підсумку, мер міста Володимир Буряк вирішив взяти на себе особисто відповідальність за це.

Нагадаємо, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

В Україні, за останній рік, погода видалася аномально теплою. Відомо, що подібні зміни в погоді експерти спостерігають і в ряді інших країн.

Як повідомляв портал Знай.иа, у серпні прийде справжня літня погода з гарячими температурами. Такий прогноз погоди на це літо склав народний синоптик Леонід Горбань.

Також портал Знай.иа писав, коли літо "буде піч" по повній – синоптик назвав самий жаркий місяць 2020 року.