Стало відомо про те, що Олег Газманов сильно підставив одну з радіостанцій міста Запоріжжя.

Таким чином, повідомляється, що Національна рада з питань телебачення і радіомовлення перевірить роботу запорізького ТОВ «Телерадіокомпанія «Славія».

Причиною такої перевірки стала трансляція композиції, яку виконує Олег Газманов. Вона прозвучала в прямому ефірі радіостанції ще 23 червня.

передачу «На хвилі бажань», 23 червня, о 17:45 була зафіксована трансляція пісні «Офіцери», яку виконував Олег Газманов. Новина про це з'явилася раніше на сайті регулятора.

Прізвище Олега Газманова включена в список осіб, які створюють загрозу національній безпеці країни.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Цей факт і є однією з головних ознак порушення ліцензіатом законодавства України щодо телебачення і радіомовлення.

«Згідно з нормами закону, не допускається використання телерадіоорганізацій для трансляції аудіовізуальних творів, одним з учасників яких є особа, внесена до переліку осіб, що створюють загрозу національній безпеці, a також зобов'язують телерадіоорганізацію дотримуватися законодавства України та вимог ліцензії», - говориться в повідомленні.

Після того, як буде проведена перевірка, Національна рада має прийняти рішення, яке не буде суперечити законодавству. Є висока ймовірність того, що компанію просто позбавлять ліцензії.

Нагадаємо також про подію, яка відбулася ще на початку 2020 року. В Україні почали масово скасовувати виступи російських зірок, так в Харків не пустили відомого коміка.

Про це повідомляє інформаційний портал "РБК-Україна".

Так, стало відомо, у Харкові скасували виступ відомого коміка Идрака Мирзалидзе. Стало відомо про те, що стендапер живе і виступає в Росії, а також відвідував окупований Крим. З-за цього його внесли в базу даних сайту "Миротворець".

Нагадаємо, співачка Лайма Вайкуле заявила, що поїде в окупований Крим тільки після зняття санкцій.

Як повідомляв портал Знай.иа, Сергій Шнуров оголосив про розпуск "Ленінграда" і розповів про подробиці прощального туру групи.

Також портал Знай.иа писав, що Ніно Катамадзе відмовилася виступати в РФ після гучної заяви: "Росія - окупант, Путін - ворог"