Стало відомо про те, що в парку «Дубовий гай», що в Запорізькій області, стався черговий інцидент.

Таким чином, повідомляється, що очевидці почали публікувати фотографії в мережі. Сталося це в неділю, 19 липня з атракціоном «Веселі гірки». Звідти впало підставу.

В Запорізькому парку впав атракціон, фото: скріншот

На щастя, в результаті ніхто не постраждав, і всі залишилися живі і здорові.

Керівництво парку каже, що не розуміє, як же це могло статися, так як ще в квітні місяці, всі гойдалки й атракціони обстежили фахівці на придатність, і тоді, ніяких неполадок знайдено не було.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Тарас Супрун, який виконує обов'язки директора парку, говорить про те, що атракціон в цей час не працював, і тому, ніякої небезпеки для інших не було.

Варто відзначити, що "Дубовий гай" планують реконструювати вже кілька років, однак далі розмов і візуалізації справа не заходить.

Співробітники правоохоронних органів розповіли про те, що випадок офіційно зареєстрований. А ще до того, як сезон відкрився, місцеві жителі просили керівництво парку перевірити всі атракціони на придатність так як вони виглядають, м'яко кажучи, не першої свіжості.

До речі, це вже не перший інцидент в даному парку. В березні місяці, на маленьку дівчинку впала дерев'яна скульптура, яка в результаті вбила її.

Все через недобросовісних комунальників які бачили, що статуя не прикріплена, але все одно поставили її на вихідні.

Також, нагадаємо, що катання на «банані» ледь не закінчилося трагедією для одного з відпочивальників. Про це постраждала розповіла на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook. Сталося це в курортній Кирилівці Запорізької області.

Дівчина розповідає про те, що друзі її довго вмовляли на рахунок того, щоб вона прокотилася з ними на «банані». Коли водний атракціон перекинувся перший раз – всім вдалося залізти назад, однак, вдруге дівчина вже полетіла прямо під «банан».

Нагадаємо, Знай писав, що під Запоріжжям потонули в ставці дві дівчинки, поліція веде слідство.

Також Знай повідомляв, що в Києві на пляжі "Африка" потонув хлопчик, тіло з Дніпра діставали рятувальники.

Нещодавно Знай передавав, що під Дніпром потонув 9-річний хлопчик.