Стало відомо про те, що в Запорізькій області, на одному з курортів настав рожево-синє ранок видовище.

Таким чином, повідомляється, що знімок був зроблений з вебкамери системи відеоспостереження kirillovka.ks вранці вівторка, 21 липня. Близько 4:30 було помічено небо неймовірної краси.

В курортній Кирилівці помітили унікальний світанок, фото: скріншот

До світанку залишалося всього нічого, як очевидцям пощастило побачити рожево-синє ранок. Вид на косу Пересип і далі – у бік Степанівки Першої.

Варто відзначити, що в цьому році було зафіксовано вже величезна кількість світанків в Кирилівці незвичайної краси. І при цьому, кожен з них унікальний по-особливому.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Таким чином, повідомляється, що відпочиваючі вже почали губитися в здогадах, що ж це таке. Справа в тому, що новина була опублікована на інформаційному порталі «РІА-Мелітополь».

Читачі надіслали в редакцію фотографію цікавого, атмосферного явища, яке було зафіксовано в курортному селищі, 2 липня.

У небі був помічений конус. Спочатку очевидці подумали, що це смерч, але, ніяких вихрових потоків помічено не було, тому дана версія практично відразу відпала.

Далі, конус просто пропав, І в результаті, відпочиваючі так і не змогли прийти до висновку, що ж це таке вони побачили в небі. Судячи по знімку, досить складно сказати, що це таке.

Також, ще раніше стало відомо про ще одному унікальному світанку, який був помічений в курортній Кирилівці.

в Запорізькій області на море було фіолетове ранок. Все, що відбувається було знято на камеру.

Таким чином, повідомляється, що неймовірний світанок стався в курортній Кирилівці Запорізької області, вранці, 18 червня.

На косі Пересип був зафіксовано шалено красивий світанок фіолетового відтінку. Все це змогли і всі, хто користується системою службою спостереження kirillovka.ks.

Нагадаємо, скоро прийде спека, але вона зміниться різким спадом температури. І такі температурні гойдалки українці будуть відчувати все літо.

Як повідомляв портал Знай.иа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.иа писав, що червень 2020 буде зовсім не таким, як всі чекають – офіційний прогноз погоди від Укргідрометцентру.