Стало відомо про те, що «Орел і Решка. Вдома краще» зняли епізод в курортному Бердянську Запорізької області.

Таким чином, повідомляється, що український шоумен і продюсер Євген Синельников протестував один з українських курортів. Про це провідний написав на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

У Бердянську зняли новий епізод Орел і решка, фото: скріншот публікації

Євген Синельников опублікував фотографію зі своїм сином, як вони катаються на великому колесі огляду в місті, яке знаходиться на Приморській площі.

Там відкривається чудовий вид на Бердянська затока. В коментарях чоловік вирішив розповісти, що йому сподобалося в регіоні. До речі, це рідне місто телеведучого, він народився в Запоріжжі.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Поки що немає точної дати, коли ж програма вийде в ефір, однак, точно відомо, що новий сезон розважального шоу про подорожі вийде вже в серпні.

Youtube випуски дітища «Орел і Решка» збирають від 250 тисяч до 800 тисяч переглядів. Подивимося: яким постане перед цією аудиторією Бердянськ зразка літа-2020.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що відомий телеведучий Євген Синельников черговий випуск своєї програми “Вдома краще” присвятив Харкову.

У своїй передачі Синельников, який також є ведучим відомої телепрограми “Орел і решка”, знайомить глядачів з фестивалями та вуличною культурою Харкова, а також перевіряє відомі “прізвиська” міста — такі, як “місто студентів” та “перша столиця”.

Також, режисер і ведучий шоу "Орел і Решка" Женя Синельников зі знімальною групою відвідали Вінницю в рамках проекту "Вдома краще".

У шоу розповіли багато невідомого про місто, наприклад, як Вінниця пов'язаний з легендарною групою "Beatles", що спільного між котом і велосипедом, де шукати мавзолей Пирогова і вінницький річковий світломузичний фонтан "Рошен" і покажуть, як правильно вибирати смачне українське сало.

Шоу виходить на YouTube-каналі "Орел і Решка". Випуск про Вінниці є у вільному доступі з 23 жовтня.

Як повідомляв Знай.іа популярна ведуча "Орла і Решки" епатувала мережа незвичайним чином.

Нагадаємо, Знай.іа передавав, що Аліною Астровською атакували в найсуворішій країні світу.

Крім того, Знай.іа писав про те, як Регіна Тодоренко показала миле фото і пообіцяла шанувальникам заморський подарунок.