Стало відомо про те, що в супермаркеті Запорізької області забули знизити ціни на акційний товар. Дорожче, ніж було завжди.

Таким чином, повідомляється, що фотографія, яка була зроблена в одному з супермаркетів міста, була опублікована в співтоваристві «Мелітополь. Відгуки про закладах».

В супермаркеті Мелітополя під назвою «Дзеркальний» пропонують придбати товар за акції, на який замість знижки зробили націнку ще більше.

У Запоріжжі зробили націнку на акційний товар, фото: Мелітополь. Відгуки про закладах

Наприклад, горіхи кеш'ю зазвичай там продають за ціною 27 гривень 30 копійок за 100 грамів, однак, замість обіцяної знижки, власники супермаркету зробили націнку на півтори гривні, і тепер їх продають за 29 гривень за сто грамів, подаючи це як «товар зі знижкою».

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

Якщо б вони реально були по знижці в 6 відсотків, як і вказано на ціннику, горіхи б коштували 25 гривень 70 копійок.

“Щедрість зашкалює”, – так прокоментували “акцію” користувачі соціальних мереж. В цілому ж жителі Мелітополя зійшлися на тому, що це звичайна технічна помилка системи.

Нагадаємо, що раніше стало відомо, що у Тернополі в одному з популярних супермаркетів Novus навчилися дурити покупців навіть через касу самообслуговування. Про це розповіла місцева мешканка на сайті Otzyv.ua.

Так, за словами жінки, вона завжди розплачується на касі самообслуговування і ще жодного разу термінал її не обманював. Покупниця розповіла, що деякі операції не можна зробити без втручання чергового касира, чиїми послугами їй і довелося скористатися в цей раз. Українка попросила працівника супермаркету зробити знижку на певний товар, проте замість цього він пробив його два рази.

Також вона зазначила, що по поведінці чергового касира було помітно, що дана ситуація їм знайома.

Нагадаємо, що жителі Харкова скаржаться на неякісне молоко, термін якого ще не встиг закінчитися, а воно вже виявилося зіпсовано.

Як повідомляв портал "Знай.іа", в армійській їдальні наших захисників годують супом з тарганами.

Також "Знай.іа" писав, що в супермаркеті "Фора" продавці магазину запропонували 10-річній дитині зіпсовану ковбасу. Можна тільки здогадуватися, як цей продукт може зашкодити дитячому організму.