Стало відомо про те, як запорізькі водії поводяться на дорогах, коли бачать швидку допомогу. Через їх небажання пропустити карету з медиками, можуть постраждати люди.

Таким чином, повідомляється, що в мережі з'явився ролик того, як співробітники правоохоронних органів допомагають кареті швидкої допомоги дістатися до лікарні, оскільки була ймовірність того, що водії не пропустять їх просто так.

А в салоні автомобіля, між іншим, знаходиться зовсім крихітних немовля, якому потрібна була невідкладна допомога.

Як закінчилася історія з немовлям – невідомо, проте радує, що водії все ще пропускають хоча б поліцію.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, що раніше стало відомо про випадки, який стався в місті Запоріжжі з породіллею і співробітниками поліції.

Стало відомо про те, що у Запоріжжі жінка почала народжувати прямо в машині. Поліція прийшла на допомогу.

Таким чином, повідомляється, що в Запоріжжі, поруч з вулицею Космосу до екіпажу співробітників правоохоронних органів. Він їм розповів, що він їхав з дружиною в автомобілі, як раптом, у неї почалися перейми, прямо в салоні машини.

Тому, її терміново потрібно відвезти в обласний перинатальний центр, а дороги до нього він не знає.

Співробітники поліції пішли на поступки їм, і супроводили машину майбутніх батьків до медичного центру, а щоб пологи не почалися прямо в дорозі, і доїхати до пологового як можна швидше, вони включили мигалки.

Нагадаємо, раніше В Запоріжжі трирічний малюк випав з вікна - струс і реанімація

Як повідомляє портал «Знай.ua» Зруйнований міст на Прикарпатті не пустив швидку до тяжко хворій жінці - мучилася в агонії і ледь не віддала Богові душу

Також «Знай.ua» писав, що "Вагітність, новонароджена дитина, вакцинація", - Комаровський негайно звернувся до мамам