Стало відомо про те, що в Кирилівці, що у Запорізькій області, на берег викинуло величезну кількість медуз. Всі «принади» відпочинку в 2020 році.

Таким чином, повідомляється, що медузи, які у цьому році комфортно влаштувалися на Азовському морі, продовжують псувати відпустку відпочиваючим. Свіже відео з Кирилівки опублікував в YouTube один з відпочиваючих.

На ролику видно, що на пляжі дуже багато туристів і місцевих жителів. Також, є всі морські розваги, які вже прийнято вважати традиційними, а саме катання на банані, тату, або ж плетіння кісок.

Порядок на пляжах продовжують охороняти працівники правоохоронних органів.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Коли вранці автор відео прийшов знімати світанок, виявилося, що весь пляж усіяний медузами. Вони лежать на березі великими купами, вмираючи на сонці. Люди кидають на ці купи нових медуз, виловлюючи їх з моря руками.

Також, тілами медуз усипана і коса Пересип. Багато водних мешканців і в самому морі.

У водах Азова найчастіше зустрічаються такі види медуз як корнерота і аурелія. Корнерота — це величезні білі медузи з фіолетовою облямівкою. Зате аурелія відрізняється тим, що скрізь по її прозорого тіла можна побачити характерні кружечки — це так звані шлункові кишені медузи.

Нагадаємо, що на одному з курортів Запоріжжя жінка з дочкою застрягла на хвилерізі.

Як повідомляв портал Знай.иа, на запорізькому курорті жінку віднесло на матраці у відкрите море.

Також Знай.иа писав, що на курорті під Одесою до берега прибило десятки мертвих птахів.