Стало відомо про те, що в Запоріжжі посеред літа помітили Санта-Клауса. Приніс подарунки заздалегідь?

Таким чином, повідомляється, що в співтоваристві «Новини Запоріжжі в Telegram опублікували ролик, як чоловік у костюмі Санти просто блукає по Запоріжжю.

З чим пов'язано таке новорічний настрій чоловіки – незрозуміло, але, людей він повеселив знатно. На ролик наклали ще атмосферну пісеньку, щоб перейнятися цим. Це звичайно все добре, але попереду ще місяць літа.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що в Києві неадекватний чоловік наряджався в костюми супергероїв і грабил різні кредитні установи.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Цю інформацію повідомила прес-служба прокуратури Києва.

Правоохоронці розповіли, що 35-річний злочинець з початку березня поточного року скоїла ряд розбійних нападів. "Супергероя" вдалося затримати і незабаром його судитимуть.

"Заходячи в приміщення, зловмисник одягав дитячі маскарадні маски "Людини-павука","Бетмена" і, погрожуючи предметом, схожим на ніж, вимагав надати всі гроші, які знаходилися в касі", - повідомили в прокуратурі.

Йому вдалося пограбувати столицю як мінімум на 32 тисячі гривень.

Щоб уникнути цієї небезпеки, ви просто повинні дотримуватися кількох основних правил заходи, які значно зменшать ймовірність поганого результату.

Також портал повідомляв про те, що у Солом'янському районі столиці людям не дають спокійно жити роми. Особи циганської національності для Києва – не рідкість, але останнім часом проблема стала настільки кричущою, що не допомагають навіть звернення в правоохоронні органи.

Крім того, нагадаємо, що нова схема крадіжок з автомобілів у Києві передбачає, що жертва зайде до банківського відділення, залишивши свій автомобіль зовні.