Стало відомо про те що директор інтернату в Запоріжжі придбала автомобіль практично за півмільйона гривень. Ці кошти були виділені на вихованців.

Таким чином, повідомляється, що півмільйона бюджетних коштів від держави пішло на автомобіль директора інтернату. Їх вирішили витратити не на дітей, які цього заслуговують, а на комфорт директора.

Вкрала гроші у дітей, фото: Факти Запоріжжя

Комунальним закладом «Малобилозерська спеціалізована естетична школа-інтернат II-III ступенів« Чудовий »Запорізької обласної ради 30 червня було оголошено відкриті торги на закупівлю легкового автомобіля марки TOYOTA, вартістю 500 000 гривень , відповідне оголошення розміщено в електронній системі закупівель Prozorro.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про ще одну винахідливою аферистці. Вона обдурила людей більш, ніж на 700 тисяч гривень.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Таким чином, повідомляється, що в Києві аферистка придумала схему обману і здерла останні гроші в довірливих городян. Зокрема, жінка продавала туристичні путівки і побутову техніку. Шахрайка брала гроші, а товар або послуги не надавала.

Про це повідомляє прес-служба столичної прокуратури.

Київською місцевою прокуратурою № 7 направлено до суду обвинувальний акт стосовно мешканки міста, яка шахрайським способом заволодівала коштами громадян під приводом надання туристичних послуг та продажу побутової техніки на загальну суму понад 700 тис. гривень.

Нагадаємо, в Польщі затриманий колишній голова "Укравтодору" Славомір Новак.

Як повідомляв портал "Знай.іа", Микола II все не дає спокою Поклонськой - "екс-прокурорка" змусила Дюжева з "Бригади" тужити за царя.

Також Знай.іа" писав, молодий Данилко розповів про створення образу Вєрки Сердючки – "Як-то "зловив" провідницю… ".