Стало відомо про те, що няню з приватного дитячого садка в Запоріжжі, де не так давно померла дитина, намагалися «перевести» на домашній арешт.

Таким чином, повідомляється, що пройшло майже два місяці з того моменту, як в одній з квартир Запоріжжя, де був організований приватний дитячий сад, загинула маленька дитина. Ця історія розлетілася на всю Україну, і про це говорять донині.

Батьки тепер більш ретельно ставляться до вибору дитячого саду, так як все може закінчитися так само.

Близько місяця тому суд обрав виховательці, яка причетна до смерті дитини запобіжний захід у відео двох місяців в ізоляторі тимчасового утримання. Однак, не так давно, адвокат Ірини подав клопотання, і попросив суд перевести жінку з СІЗО на нічний домашній арешт.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Такі перспективи родичам далеко не подобаються. Сьогодні в Орджонікідзевському суді, де розглядалося клопотання, емоції не вщухали. Підозрювана не була присутня в залі, вона давала свідчення за допомогою відеозв'язку. Її адвокат заявив клопотання провести засідання в закритому режимі.

У результаті суд не задовольнив клопотання, і найближчим часом підсудну буде чекати психіатрична експертиза. Після закінчення двох місяців, суд знову повинен буде прийняти рішення.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Під Тернополем мачуха задушила пасербицю і закопала в лісі - Україну потрясло страшний злочин

Як повідомляє портал «Знай.ua» В Дніпрі вбивця 12-річного хлопчика заговорив, від подробиць холоне кров - задушив, розділ і поглумився

Також «Знай.ua» писав, що Під Києвом двох копів підозрюють у зґвалтуванні дівчини - "покарали" за свідчення інтимом