Стало відомо про те, що легендарна запорізька бригада повернулася із зони ООС, і засіла на карантин.

Таким чином, повідомляється, що військовослужбовці із Запоріжжя повернулися з Донбасу ще на початку липня, і протягом двох тижнів перебували на полігоні «Близнюки» на так званому карантині, щоб не наражати на небезпеку інших.

З Донбасу повернулася легендарна запорізька бригада, фото: скріншот з відео

У понеділок, 27 липня в частині відбудеться захід, яке буде присвячене поверненню особового складу із зони проведення ООС. На нього запросили всіх представників міської влади та громадськості.

На Донбасі захищаючи Україну вони провели близько восьми місяців, з початку листопада минулого року.

Популярні новини зараз
З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Спочатку передбачалося, що вони пробудуть на Донбасі всього декілька місяців, після чого повернуться назад на ротацію в Запоріжжі. Однак, у березні місяці стартував карантин, який і вніс свої корективи.

Інформаційний портал «Індустріалка» повідомляє, що у частини всі підрозділи бригади вийшли з зони бойових дій ще 8-10 липня. По поверненню додому всіх військовослужбовців відправили на полігон «Близнюки» на обсервацію.

До речі, як повідомляється на сторінці бригади в соцмережі, сьогодні в 55 оабр «Запорізька Січ» для подальшого проходження служби прибутку молоді лейтенанти — випускники факультету ракетних військ і артилерії Національної академія сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Оксана Забужко відкрила очі українцям на загибель героя під Зайцевим: "Поранений чекав, коли його заберуть".

Як повідомляв портал Знай.иа, на Донбасі окупанти порушували домовленості і атакували українських героїв – четверо постраждалих.

Також портал Знай.иа писав, що на Донбасі з 27 липня вводиться режим повного припинення вогню.