Стало відомо про те, що в курортній Кирилівці спорожніли пляжі. Всьому виною сильний шторм.

Таким чином, повідомляється, що вранці в Кирилівці не принесло відпочиваючим в Кирилівці туристам щастя. Замість теплої і спокійної води в Азовському морі, вони отримали негоду у вигляді дощу і сильного вітру.

Рятувальники кажуть, що вітер доходив до 12 метрів в секунду.

Будьте обережні, і краще спостерігайте за стихією зі сторони, так і чекати доведеться недовго. Вже на завтра, вівторок, 28 липня, синоптики обіцяють сонце і більш приємну погоду без дощу.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Море неспокійний, а сірі хвилі трохи лякають. Тому, туди заходити ніхто не наважився. І це при тому, що температура води досить тепла – 24 градуси.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що новий тиждень почнеться в Україні з повернення спеки. Так, у понеділок, 27 липня, буде спекотна погода. День та вечір будуть ясними, прийшовши на зміну похмурому ранку. Без опадів.

Про це повідомляє сайт sinoptik.

"У денні години вона складе +28+33 градуси, на Заході місцями +22+27 градусів. На Півдні, Сході та в більшості центральних областей України до середини тижня розкочегариться до +30+36 градусів. Дощі. Завтра, в понеділок, грозові дощі пройдуть місцями в південній частині, в західних областях, можуть дійти до Вінницької та Житомирської", - прогнозує синоптик.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, розповіла синоптик, які області України 25 липня циклон прижене проливні дощі і грози.

Як повідомляв портал Знай.іа, у серпні прийде справжня літня погода з гарячими температурами. Такий прогноз погоди на це літо склав народний синоптик Леонід Горбань.

Також портал Знай.іа писав, що кліматологи б'ють тривогу: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.