Стало відомо про те, що в Запоріжжі тріснув будинок. У мерії вже відреагували на цю подію, і відповіли на головні питання, які цікавлять громадськість.

Таким чином, повідомляється, що в місті Запоріжжі, по проспекту Соборного 234, один з будинків тріснув по швах. У неділю, 26 липня, в мерії вирішили зібрати позачергове засідання , щоб вирішити питання стосовно цього будинку, так як тягнути більше нікуди.

У Запоріжжі тріснув будинок, фото: скріншот з відео

За інформацією, яка з'явилася від міської ради, комунальниками був обстежений підвал, вводи мереж водопостачання до будинку, а також каналізаційні випуски.

В підвалі води не було, проте під час обстеження був знайдений затоплений колодязь, а також витік на мережах «Водоканалу».

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Намок грунт, з-за чого будинок і почав руйнуватися, що сильно вплинуло на стан будинку. У мерії провели службове розслідування.

Ремонт будинку збираються провести за рахунок одразу кількох підприємств. Якщо буде необхідність відселити місцевих жителів, тоді, мерія пообіцяла підготувати транспорт, а також місця.

Біля будинку цілодобово чергуватиме аварійна бригада, поліція і рятувальники.

Будівля побудована в 1950-х роках за проектом архітектора Вегман, включено до Держреєстру нерухомих пам'яток України.

Нагадаємо, що в Івано-Франківську з даху багатоповерхового будинку пізно ввечері рятувальники знімали 10-річної дитини.

Як повідомляв портал Знай.иа, улюблений курорт українців засипало градом по щиколотку.

Також Знай.иа писав, що на Прикарпатті знову пройдуть дощі.