Стало відомо про те, що запорожців відтепер штрафуватимуть за те, що вони ловлять раків.

Таким чином, повідомляється, що про це розповіли в Управлінні Державного агентства рибного господарства в Запорізькій області.

У Запоріжжі будуть штрафи за ловлю раків, фото: скріншот з відео

Почне діяти заборона на вилов раків вже з 10 серпня і до 15 вересня. Протягом цього місяця запорожці будуть змушені платити штрафи за вилов раків. Правопорушників чекає штраф у розмірі від 170 до 680 гривень, а також адміністративна відповідальність. Крім цього, варто зазначити, що за кожного виловленого раку потрібно буде заплатити ще додатково 25 гривень 50 копійок.

Мета заборони — захистити членистоногих в період другої линьки, під час якої вони найбільш уразливі, що приваблює любителів легкої здобичі.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що в Чернівецькій області чоловіка оштрафували за незаконну торгівлю рибою. Хотинський районний суд прийняв рішення накласти штраф на чоловіка, який торгував рибою, виловленою в одному з місцевих водойм.

У провину йому поставили те, що у нього не було документів на реалізовану продукцію. У результаті суд зобов'язав буковинця заплатити штраф у розмірі 510 грн. Також він зобов'язаний буде заплатити судовий збір в розмірі 420 грн.

Варто нагадати, Знай писав, що в Дніпрі рибалка зловив удачу на власну вудку.

Також Знай писав, що рибалки з Дніпропетровської області розповіли, що на їх гачки потрапила рідкісна для цих вод риба – головень.

Нещодавно Знай передавав, що біля острова Ява в Зонском протоці виявили до недавніх пір невідоме морське тварина, а точніше ракоподібне.