Стало відомо про те, коли найкраще їхати до моря, щоб уникнути заторів на дорогах. Запорожці розкрили секрет.

Таким чином, повідомляється, що в цьому році, в зв'язку з тим, що на міжнародному трасі державного значення М-18 Харків-Сімферополь йде ремонт. І в зв'язку з цим, відпочиваючих, які їдуть до моря, змушені стояти в пробках.

Велике скупчення машин там з'являється не тільки на вихідних, коли люди свободи, але, і в будні дні.

Однак, є вихід із ситуації. Місцеві жителі в соціальних мережах кажуть, що якщо їхати на курорт ввечері п'ятниці або суботи, то дорога абсолютно вільна. І плюс до цього, не жарко. Можна швидко та легко дістатися до місця призначення.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Водії автомобілів говорять про те, що в минулу п'ятницю, 24 липня він їхав цією дорогою, і пробок не було зовсім.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що столиця України посіла 12-ту сходинку у світовому рейтингу і третю в європейському по самим високим втрат часу в пробках.

Дані щорічного рейтингу Traffic Index 2019 оприлюднила компанія TomTom, яка займається виробництвом навігаторів і створенням програмного забезпечення для них.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, киянам не варто сідати в переповнені маршрутки заради їхнього ж блага. Про це заявив столичний мер Віталій Кличко.

Як повідомляв портал Знай.иа, дощова вода залишається на вулицях Києва та навіть затоплює підземні переходи.

Також портал Знай.иа писав, що кияни "стопонули" нахабних водіїв, щоб потрапити на роботу – прут трамвайними шляхами, як танки.