Стало відомо про те, що Запоріжжя можливо рухається до дефолту. У бюджеті катастрофічно не вистачає грошей.

Таким чином, повідомляється, що мінімум півмільярда гривень не вистачає в міському бюджеті Запоріжжя до кінця вже цього року. Також, у міста більше одного мільярда гривень кредитів, які були взяті за останні кілька років, і при цьому, відсоток по кредиту становить близько 14 мільйонів гривень.

У Запоріжжі може статися дефолт, фото: скан документа

Фахівці говорять про те, що ситуація критична, і дуже близька до дефолту. Про це заявляє активістка з Комітету громадського контролю у Запорізькій області Олена Єременко на підставі отриманого з виконкому міської ради офіційного звіту.

Активістка говорить про те, що ті, хто відстежував те, під що були взяті ці кошти, напевно знають про те, що всі ці об'єкти зовсім не принесли ніякого прибутку і більш того, вони навіть не самоокупні.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Ні аеропорт, який на сьогоднішній день не працює, ні господарська діяльність діючого аеропорту. При цьому, прибуток, яка є, направляється не в бюджет міста, і в бюджет того ж аеропорту, а от відразу в кишені підприємств.

«Може бути, побудуємо ще один пляж за 60 млн або парк, а то нашому міському голові не вистачає ще кілька десятків мільйонів на вибори, або на життя? Тому що тільки школяр молодших класів не розуміє, що, як мінімум, половина коштів з таких проектів осідає в кишенях цих «творців» і є основним джерелом їх заробітку», - додає Олена Єременко.

І в той час, коли у місті падають і падають будинки, влада думає про те, як би ще виділити багато грошей на дешевий пляж, і заробити на цьому.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Людей залякують, позбавляють заробітку і підвищують тарифи — Медведчук розкритикував руйнівну економічну політику влади

Як повідомляє портал «Знай.ua» "Доглядач" Комарницький вкрав арештоване майно корупціонерів на мільйони грн, - нардеп

Також «Знай.ua» писав, що "Гарантований покупець" просить НКРЕКУ зняти обмеження, заводять держпідприємство збитки