Стало відомо про те, що жінці із Запоріжжя, якій стало погано прямо в магазині, заборонили навіть присісти. Перші подробиці.

Таким чином, повідомляється, що жінці стало погано, і вона вирішила попросити допомоги у продавця в магазині, але, їй відмовили. Про це стало відомо з публікації у соціальній мережі Facebook.

Скандал в запорізькому магазині, фото: скріншот з публікації

Дочка постраждалої жінки вирішила не мовчати, і розповіла про цю історію в мережі. Мама Ірини їхала з лікарні, як раптом їй стало погано. Вона зателефонувала дочці, щоб та забрала її.

Скандал в запорізькому магазині, фото: скріншот з публікації

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

По дорозі жінка вирішив зайти в магазин, і попросила у продавця допомоги, а також дозволу сісти на табуретку. На це прохання дівчина відреагувала фразою: «Де мені вас тут посадити».

Як зазначила в пості жінка, в магазині продається вода на розлив і поруч з ємністю варто решітчаста табуретка з піддоном, мама хотіла сісти на неї, але продавець забрала її і перетягнула в інше місце.

Після цього, Ірина зайшла в магазин, і вирішила подивитися на людину, яка так обійшовся з матір'ю.

В коментарях думку людей про те, що трапилося розділилися, одні звинувачують продавця, а інші не поспішають робити висновки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber,щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що відомий український супермаркет мережі "АТБ" вляпався у вкрай гучний скандал, підсунувши покупцям унікальний хліб, який був напакований битим склом.

Як повідомляє портал "Знай.іа" безстрашний тарган "окупував" солодощі з відомого супермаркету і стала "моделлю" – "Мою дівчину рвало"

Також Знай.іа писав, що в "АТБ" жінка наїхала на касирку з-за маски і пригрозили жорсткою розправою – "Обмежуєте мої права"