Стало відомо про те, що в Запорізькій області саморобна пральна машина вбила семирічної дитини.

Таким чином, повідомляється, що семирічну дитину вдарило струмом. У запорізькій області хлопчик доторкнувся до саморобної пральній машинці, і все це закінчилося летальним результатом.

У Запоріжжі дитину вбило струмом, фото: скріншот з відео

Трагедія сталася у четвер, 30 липня в селі Новоіванівка в Оріхівському районі. Про це повідомили в прес-службі поліції Запорізької області.

Медики, які одразу ж прибули на місце, намагалися реанімувати, однак, на жаль, їм не вдалося це зробити. На даний момент порушено кримінальну справу за двома статтями: умисне вбивство, а також неправильне виконання батьківських обов'язків.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що житель Чернівецької області загинув від удару електричним струмом. 32-річний чоловік займався електрозварювальними роботами. Інцидент стався в селі Роскопинцы Сокирянського району ввечері 22 липня. Про це повідомляє Молодий буковинець з посиланням на лікарів швидкої допомоги.

Вони зазначили, що чоловік загинув під час зварювальних робіт. За первісною інформацією він не дотримувався техніки безпеки та допустив помилку під час роботи з обладнанням. Правоохоронцям ще належить розібратися в причинах смерті молодого чоловіка.

Так Знай повідомляв, що в місті Павлоград Дніпропетровської області юнак хотів залізти на залізничний міст і отримав смертельний удар струмом.

Нещодавно Знай передавав, що в Івано-Франківській області шестирічний дитина постраждала від удару струмом.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що в Києві на залізничному вокзалі загорівся людина.