Стало відомо про те, що на узбережжі Азовського моря знову повернулися медузи, і атакують туристів. У мережі показали вражаюче відео.

Таким чином, повідомляється, що після нещодавнього шторму, який пройшов в Азовському морі, на узбережжі знову повернулися зграї медуз.

Свіжі відео з Азовського узбережжя були опубліковано в YouTube. На цих кадрах видно, що в морській воді біля берега знаходиться величезна кількість медуз, і не кажды турист ризикне туди лізти купатися.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Крім того, що вони повністю забрали собі воду, так ще і тіла мертвих медуз лежать по всьому березі. Видовище, звичайно, не для слабонервних.


Приїхали на Азовське море відпочиваючі зовсім не такого чекали від відпустки, і тепер їм залишається тільки поспівчувати – повноцінний відпочинок, з-за медуз, вже не вийде.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що з пляжу в Одесі вивезли 16 вантажівок гнивших водоростей.

На популярному одеському пляжі "Лузанівка" провели велику прибирання зелнених водоростей, які скупчилися біля кромки води. І хоча це вже друга така чистка за липень, морської рослинності поки в цьому сезоні не стає менше.

Як повідомляє місцеве видання od-news.com директор пляжу Юрій Гулліт розповів, що було вивезено 16 вантажівок водоростей. З розрахунку по 10-12 тонн на кожну машину, це майже 200 тонн. Залишки морської рослинності забрало приливної хвилею.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, запорізькі пляжі накрило зеленої жижею

Як повідомляв портал Знай.ua киян не пустять на пляжі - вода столичних пляжів кишить лактозопозитивною кишковою паличкою, яка може викликати важке отруєння людського організму.

Також Знай.иа писав після гігантських медуз відпочиваючих на Азовському морі атакували водорості.