В Запорізькій області жінка сховала наркотичні речовини у випічці і відправила їх у СІЗО. Про це розповіли в прокуратурі Бердянська.

Повідомляється, що 61-річна мешканка Бердянського району розклала канабіс у два поліетиленових пакетика, які з ховала всередині випічки власного виробництва.

Після цього пенсіонерка спакувала випічку з "сюрпризом" і відправила її службою доставки "Нова пошта" в одну з установ виконання покарань міста Полтава для одного з ув'язнених.

Читайте Знай в Google News!

Співробітники установи діяли відповідно процедурі і здійснили огляд відправлення. В ході перевірки вони виявили, що всередині випічки знаходяться пакетики із забороненою речовиною і розкрили злочинний задум пенсіонерки.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Жінці повідомлено про підозру у ч. 2 ст. 307 "Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів" КК України.

В даний момент ведеться досудове слідство.

Посіви канабісу, ілюстративне фото: Facebook поліція Запорізької області

Нагадаємо, що нещодавно у Києві затримали небезпечну злочинницю. Вдома у жінки було виявлено велику кількість наркотичних психотропних препаратів, а також бойову зброю, на яку у затриманої не було належних документів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Як повідомляв портал "Знай.uа" під Запоріжжям, у Мелітополі, у школу №14 прийшов чоловік з наркотиками і почастував ними дітей. Прибулі на місце події правоохоронці затримали зловмисника.

Також, "Знай.uа" писав, що в одній з маршруток Ужгорода помітили пенсіонерку, яка перевозила рослину що нагадує канабіс.